Sevdim Sizi Bir Kere

10:00 merababenseda 4 Comments


Uzun süre ara verdiğim sevdim sizi bir kere yazı dizimle tekrar buralardayım. Günlük hayatta sürekli beğendiğim, ilgimi çeken şeyleri not ediyorum, sizlere de bahsedebilmek için. Bakalım listeyi neler doldurmuş.

*

" Kızım delirdin mi sen kışın ortasındayız " diyen annelere aldırmadan, fıstık parçalı olan bidolu'muzu buzluğa atıyoruz. Birkaç saat sonra çıkarıp hafif dondurma kıvamındaki bol kremalı gofretimizin tadını çıkarıyoruz. Yedikten sonra da tecrübelerimizi gelip burda Seda'yla paylaşıyoruz.

*

Uzun zamandır takip ettiğim tatlı mı tatlı MissFiruz dan kazandığım şahane bir ruj da sevdiklerim arasında! Burdan tekrar teşekkür ediyorum. Şu deli kız Kendall Jenner'ın meşhur ettiği bir renkti sanırım Twig. Deli meli ama aferin, çok başarılı bir seçim. Ben rujda koyu renk tercih ederim ama koyu sürmediğim zaman dudaklarımda mutlaka Mac - Twig oluyor. Esmerlerde tam rengini gösteriyor, ama beyaz tenliyseniz biraz pembe durabilir, onu söyliyim. Onun dışında çok joker bir renk. Hazır yılbaşı da yaklaşıyorken kendine bir tane hediye edebilirsin belki :)

*

Instagram'ın yanında kendini pek gösteremese de Snapchat şuan yükselişte sanırım. Ben kullanmayı çok seviyorum en azından. Çok daha samimi geliyo. İşte Snapchatte ana sayfada bazı digital platformların da snapchat adresleri bulunmakta. Ben orda National Geography'yi keşfettim ve her gün bakmadan duramıyorum! Mükemmel bilgiler, fotoğraflar dışında ingilizcenizi de geliştirebileceğiniz bir adres. Snapchati olanlar mutlaka baksın.

*

Yürümeye üşenen biri olarak ayın 1 i itibariyle Yoga'ya başladım :) Başka bir egzersiz dalı tabii ki düşünemezdim. Bunda tabiki sıralı ve planlı olan her şeyi sevdiğim için bu her günü sırasıyla takip eden YouTube serisi etkili oldu. Hem hocam da çok tatlı. Adı Adriene. Saçını öylesine dandik bağlıyor, öylesine umursamaz ama çok tatlı :D Ben başladım bakalım. Baya da güzel oluyor, rahatlatıyor kesinlikle. Hesabın linkini şööööyle bırakıyorum. Hadi, 1 ocakta sen başla!

*
Evimin dibinde olan ama iş yoğunluğu ve kendi fiziksel yorgunlum sebebiyle gitmeye cesaret edemediğim Tüyap kitap fuarının ardından İdefix, beklenen sanal kitap fuarını başlattı. Kitap kurtları için bence 1 sene bekleyip yıl sonunda büyük bir vurgun yapmak için çok avantajlı indirimler mevcut. Ben şimdiden 2 kere alışveriş yaptım. 31 aralık a kadar devam eden bu fuara mutlaka tıkla . Hayat çok kısa, okunacak çok kitap var!

Sen bu ara neler sevdin, neler aldın, neler okudun, neler dinledin? Seda mutlaka şuna da bir bak dediğin şeyi benimle paylaşmayı unutma olur mu? Pazar günü haftanın beşliğiyle ben yine buralarda olucam. Görüşmek üzere. Keyifli haftasonları!



4 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Yağız Bey,

      "Teşekkürler iyi bloglar" a sıkı bir kahkaha attım.

      Gerçekten başlamayacaksınız sanırım, ufak bir dalga seziyorum. Eğer öyleyse, bence gerçekten bedeninizin, omurganızın ve hatta ruhunuzun sınırlarını keşfetmek için başlamalısınız.

      Mantarlı kaşarlı omlet in ruhu sizinle olsun.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben keşfedemedim, bitirdim bi sene bi daha başladım ama 3. günde pes ettim, yaşlılık işte

      Sil