Sevdim Sizi Bir Kere - 3

13:00 merababenseda 14 Comments

     Oldukça keyifsiz geçen bir haftada, Sevdim Sizi Bir Kere yazısı yazacak kadar sevgi dolu değildim, o yüzden gecikti efendim yazı. Yine de ben bulurum, benden kaçmaz. Ayrıca güzel de bir seri başlattığımı düşünüyorum, diğer bloggerlara ilham verebildiysem ne mutlu bana. Haydi başlayalım.

1-  
Hürriyet Gazetesi köşe yazarı sevgili Reşat Kutucular, yazdığı yazılarla beni öyle çok mutlu ediyorki. Gıda mühendislerinin sesini duyurmada güzel yardımlarda bulundu. Bu konuyla ilgili çok güzel yazılarını okudum. Tabii ne kadar işe yarar, orası muamma. Hemde çok fena. Ama ben çok mutlu oluyorum böyle yazılar okuyunca. Kendisi bu yazımı okumasa da O'na teşekkür ediyorum. Ne de güzel demiş : "Başka bir Türkiye mümkündü. Bugünkünden farklı bir Türkiye ... İşsizlik mi? Sıfırlanması ne mümkün? Ama o Türkiye'de mühendisler daha kolay iş bulabilecekti. Gıda ve ziraat mühendisleri kadro kadro diye bu kadar feryat etmeyecekti. Çünkü bu dünyayla başa çıkabilmek için bilimselliğin şart olduğu çoktan kavranmış olacaktı. " Ağzınıza sağlık. Zabıtalar okul kantinlerini denetlerken, kuru üzüm/süt ile bir yere varamayız. Bahsettiğim yazıların  linkini de şuraya koyuyorum okumak isteyenler için. tık tık 1   tık tık 2

2- 

Aslında size daha başka bir siteden bahsedicektim ama, baktım ki artık siteye ulaşılamıyor. Oysaki bence çok sevicektiniz :( Neyse, başka bir sevdiğim oluşumdan bahsedelim o zaman. Ben çok film izleyen, ve aynı zamanda nerdeyse her şeyini bir listeye göre yönetip/halleden bir insanım çok şükür. Yazılarımdan da anlıyorsunuzdur, her şeyim bi liste halinde. İşte bu sebepten, izlediklerimi/izleyeceklerimi kaydedebileceğim bir site arayışına girmiştim. Üniversite yıllarında keşfedip çok sık kullandığım bir site filimadamı. Eski hesabımın şifresini unutunca (ühü ühü) yeni bir madam hesabıyla devam etmek durumunda kaldım. Adamlar, madamlar güzel bir oluşum. Ay çok eğlenceli, güzel bir haz izlediklerinizi işaretlemek. Bir bakın diye linki şuraya koyuyorum .

3- 

Bir indirim dönemini Seda nasıl sakin geçirebilirdi? Cevabı bulunamadı ve bulunamayacak. O yüzden siz boşverin de, ben size bu güzelliği tavsiye ediyim. Rimmel London markasının mor kapaklı moisture renew serisinden 700 numaralı Nude Delight. Tam aradığım nude ruj. Mat değilde hafif parlak bir yapısı var. Yani kızlar bence çok şukela bir ruj. Koyu ruju oraya buraya bulaştırdım mı acaba gerginliğine girmek istemediğiniz günlerde sürün sürün çıkın. Öptüm.

4- 

Ben küçükken benimle arkadaşlarım çok dalga geçerdi. Gözlerim büyük diye. Kurbağa derlerdi :D Ama bana hiç de büyüklermiş gibi gelmezdi. Eve gider ağlardım sürekli. Ulan vicdansız çocuk yetiştirmeyin be ana babalar. Çocuklarınız psikolojimi bozdu. Her neyse. Tim Burton'ın bu hafta vizyona giren Big Eyes filmi hemen radarıma girdi. İzlemek için ölüp bitiyorum. Görsellerini açıp açıp bakıyorum. Çok sevdim. Bence Tim bebeğim yine güzel iş çıkarmıştır. İzleyelm.

5- 

Peki bu yüzüğün tatlılığını ne yapsak ey okuyucu? Bayıldım. Sıla tokası ve  Fatmagül kolyesinden sonra bu yüzüğe de hakettiği değeri verelim istiyorum.

     Ruhsuz geçen haftama azcık renk kattım bence. Sizde durumlar nedir? Neleri sevdiniz, söyleyin biz de severiz belki. Keyifli haftasonları.

görseller: comingsoon.net, pinterest




14 yorum:

  1. sinemasever olarak filimadamını takibe aldım.
    Bir de yüzük ilginç ve güzel gerçekten. Kahve çektiyse canım demekki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. filimadamı başarılıdır.
      Ama o çay bardağı yaa ne kahvesii :D Çay çeksin canlar

      Sil
  2. Allah seni napmasın çok sırıttım ama yaaaa yüzük film adamı ve gözler. ay dur bunu bloguma koyayım da herkes okusun yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya sen çok yaşa emi :D Bulsam o yüzükten de yollasam sana. Çok teşekkür ederim Deep :)

      Sil
  3. bak ama son yazımaaaa :)

    YanıtlaSil
  4. Deep'in sayesinde blogunu tıkladım.
    Yüzük çok orijinalmiş ya;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük ilgi gördü yüzük, yetkililere seslenelim burdan :D Hoşgeldinizzzz

      Sil
  5. yeni bir yüzüklerin efendisi filminde oynarsın artıkın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah :D Tekliflere açığım, devam filmlerinde seni de oynatalım :D

      Sil
  6. ben de olanları da bloguma yazdım bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. de da dolu bir yorumun ardından blogunuza koşuyorum :)

      Sil
  7. Kahveli yüzüğün tam benlik :) Rujuna bayıldım...

    YanıtlaSil
  8. Çooook beğendim ve sitene katıldım.Çay geçen Hanı'nı Kahve yanı'na bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok mutlu oldum. Kahve sevmem ama gelicem :)

      Sil