Sevdim Sizi Bir Kere - 2

10:00 merababenseda 3 Comments

     Merhaba buralara kadar zahmet edip gelmiş pek sevgili okuyucu. Bu hafta neleri sevmişim, sizinle de paylaşmak için can atıyorum. Burdan buyurun:

1- 

     Shameless! Mü kem mel bir dizi. Konusunu anlatmayacağım, her yerden okuyabilirsiniz. Dizide en sevdiğim şey,yaşadıkları o karmaşa, kahvaltıları bile o kadar spontan ki, bayılıyorum. Favori karakterim Lip! Mutlaka yeni dizi arayışındaysanız öneriyorum. Ama ismini yabana atmayın, zira acayip shameless bir aile :D

2- 

     Üniversite yıllarında keşfettiğim bir radyo kanalıyla tanıştırmak istiyorum sizleri. Radio Paradise. Zamanında ders çalışırken deli gibi dinlerdim. Hala da kitap okurken, yolculuk yaparken Spotify dinlemeyeceksem dinlediğim radyodur kendisi. Müzik türü genellikle rock olsa da, alternatif rock -ki bayılırım, pop, caz, blues, aklınıza ne gelirse çalıyorlar. Hatta bir ara Redd grubunun bir şarkısı da çalmıştı! Büyük gurur. Sayesinde harika şarkılar, müzisyenler, gruplar keşfettim. Telefonlarınız, tabletleriniz için uygulaması da mevcut. Bilgisayarınızdan dinlemek içinse şuraya tıklayabilirsiniz . Aynı zamanda HD slideshow diye bir bölümü var ki, çalan şarkının adıyla alakalı harika görseller de ekranınızda arz-ı endam eyliyor. Bir göz atın derim.

3- 

     Biraz da kızsal mevzulara dalabiliriz bence. Kızlar size çok başarılı bir maskaradan bahsedeceğim. Hatta erkekler de okumaya devam etsin, kız arkadaşlarına, kardeşlerine, annelerine ufak bir süpriz yapıp hediye edebilirler :D Deborah markasının 24 Ore Absolute Volume maskarası, 24 saatlik kalıcılık falan filan vaadediyor. Onu bi geçelim de, 24 saat maskarayla dolanma ihtimalimiz düşük olduğu için. Bir kere kirpikleri güzel uzatıyor, sanki daha çok kirpiğiniz varmış gibi duruyor -ki böylece fotoğraflarda filan başarılı sonuçlar alabilirsiniz kızlar. Siyahlığı da çok iyi. İndirimsiz fiyatı 37 lira gibi bir şeydi sanırım. Ben indirimde 20 küsür liraya almıştım. Hazır 8 mart yaklaşırken, Watsons'un güzel indiriminden alabilirsiniz. Benim gibi Maybelline'in maskaralarından sıkıldıysanız, güzel bir alternatif olabilir.

4- 
     
     Şimdi ne alaka Seda, çikolata mı konuşacağız demeyin. Meslekten dolayı bu tür haberleri çok yakından takip ediyorum, aman ne biliyim, sizlerle de paylaşmak istedim. İsviçreli gıda firması Nestle, ABD'deki ürünlerinden yapay tatlandırıcı ve renk verici maddeleri yani katkı maddelerini çıkartıyormuş. Bunlar yerine FDA'nın da yani Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi'nin de onayladığı doğal ürünler kullanıcaklarmış. Ne diyelim, darısı bizim ülkemizin başına. Tüm dünya doğallık peşinde koşarken, biz de nasibimizi alırız umarım. Küçük de bir gereksiz bilgi vereyim: Nestle markasının Damak ve Chokella ürünleri, sadece ülkemizde satışta.

5- 

     Chris Martin'den ayrıldı diye kendisine sinir olduğum Gywneth Paltrow (bakmadan yazdım!), Oscar'da ağzımı açık bıraktı. Bir insan bu kadar zarif olabilir. Aferin kız dedim içimden. Takıları, makyajı, saçı çok çok güzeldi. Vallahi o kadar zevksiz seçimlerden sonra, böyle sahneler hoşumuza gitmiyor değil. Emma Stone da beğendiklerimin arasında.

     Yine çok konuştum ama hepsi sizler için cağnım okuyucum. Hepinize keyifli bir gün diliyorum. Tadını çıkarın.



     


3 yorum:

  1. Merhaba , bir blog etkinliğinde sizi keşfettim ve izleyiciniz oldum sevgilerimle .
    Cafe Tigris
    Tigrisdriver.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takibe takip diyosunuz yani. Gelmenizle gitmeniz bir olmuş. Uğurlar olsun efendim :)

      Sil
    2. Takibe takip demeyen biriyim , çok özür dilerim buradan gitmek zorundaydım . Burada açıklayamayacağum bir nedenden dolayı . Bunun için sizden özür dilerim tekrar

      Sil